Uw taalgerelateerde banen adverteren

Top Language Jobs is de grootste gespecialiseerde website voor taalgerelateerde werving en taalgerelateerde banen in Amsterdam, Nederland en Europa.

Adverteren op Top Language Jobs is de eenvoudige, snelle en doeltreffende manier om uw vacature aan duizenden kandidaten met taalvaardigheden te presenteren.

1. Corporate Accounts - Met creditcard/betaalkaart betalen

Het gaat snel en eenvoudig, en het betalingsproces is veilig. Binnen een paar minuten verschijnt uw vacature op de website Top Language Jobs.

Elke baan die wordt gepost, blijft gedurende een periode van 4 weken staan en wordt elke week automatisch vernieuwd.

Als u een nieuwe klant bent, dient u eerst een account te maken. Dit houdt in dat u een gebruikersnaam en een wachtwoord moet kiezen, contactgegevens van uw bedrijf en de gegevens van uw creditcard of betaalkaart moet opgeven.

Nadat u een account hebt gemaakt, kunt u vacatures op onze site posten, bewerken en verwijderen.

Klik hier om een creditcard account te maken

2. Diverse vereisten of regelmatig wervingsbehoeften

Als u verschillende vereisten of regelmatige wervingsbehoeften hebt, bel dan ons salesteam op +31 (0) 207132724 of stuur ons een e-mail om te zien hoe onze speciale aanbiedingen u geld kunnen besparen.

3. Een Media Pack aanvragen

Voor het aanvragen van een Media Pack en om meer aan de weet te komen over het adverteren via Top Language Jobs, kunt u contact opnemen met ons salesteam op +31 (0) 207132724, of ons een e-mail sturen.

Systemen voor het posten van banen

We ondersteunen de systemen HTTP en SOAP. Neem voor nadere informatie contact met ons op.

Nu aan het Werven