Over ons

Top Language Jobs is Europa's grootste gespecialiseerde portal voor taalgerelateerde werving. We exploiteren een Europees netwerk van job boards die specifiek bedoeld zijn voor professionals met taalvaardigheden.

Met een steeds grotere vraag naar mensen die twee of meer talen spreken, zijn veel corporate online recruiters niet goed geplaatst voor de gespecialiseerde markt voor taalgerelateerde werving. Het team achter Language Jobs heeft meer dan 32 jaar ervaring in sales, marketing en taalgerelateerde werving, wat ons een vooraanstaand speler in deze sector maakt.

Nu meer dan 40% van de kandidaten internet gebruikt voor het zoeken naar banen, is online werving de belangrijkste route voor het solliciteren naar en het adverteren van vacatures. Met zijn uitgebreide marketingkennis op dit gebied, gekoppeld aan de allernieuwste zoektechnologie, trekt Top Language Jobs duizenden werkzoekenden met taalvaardigheden aan.

Onze site is zorgvuldig ontworpen en grondig getest om het zoeken, solliciteren en adverteren van vacatures zo snel, eenvoudig en soepel mogelijk te maken.

"Niet dezelfde taal als uw klant spreken is niet alleen een ongemak, maar kan uiteindelijk ook orders en banen kosten."

(Bron: James Stinson, www.recruitment-online.com)

Als u werk zoekt en graag uw taalvaardigheden zou gebruiken, registreer u dan bij ons. U kunt dan naar banen solliciteren en krijgt de beschikking over een scala aan voorzieningen, zoals updates via e-mail wanneer nieuwe taalgerelateerde vacatures worden gepost, die aan uw criteria voldoen.

Als u een werkgever of wervingsbureau bent en kandidaten met taalvaardigheden zoekt, adverteer uw taalgerelateerde vacatures dan bij Top Language Jobs. Wij bieden u een ongeëvenaard bereik onder de grootste groep gespecialiseerde en goed gekwalificeerde talenkenners op de markt.

Nu aan het Werven